SizeGenetics™ biedt klinisch bewezen penisverlenging, met een CE-gecertificeerd, extreem maar veilig apparaat.

Hoe werken tractieapparaten?

Hoe werken tractieapparaten?Stelt u zich een gewichtheffer voor die een gewicht heft. Terwijl hij dit doet, met steeds zwaardere gewichten, zal hij de spier waarmee hij heft uitrekken en trainen.

Dit veroorzaakt micro-scheurtjes en celduplicaties in de spier. Wanneer de spier geneest, wordt hij groter, steviger en houdt hij meer bloed vast naarmate hij groter wordt.

Penistractieapparaten werken op een soortgelijke manier.

Door simpelweg het apparaat aan uw penis te bevestigen biedt het een gestage en constante trekkracht langs de Copora Cavernosa (het deel van de penis dat het bloed bevat tijdens erecties).

Deze zachte, pijnloze uitrekking zorgt ervoor dat de cellen binnen de Corpora Cavernosa wegtrekken en splitsen. Net zoals het opbouwen vans pieren worden tijdens het celgenezingsproces nieuwe cellen gemaakt, waardoor uw penis groter kan worden. En met een grotere Coropra Cavernosa, kan uw penis meer bloed vasthouden, wat betekent dat u ook geniet van grotere en hardere erecties!

Hoe groter dan spankracht van het apparaat, hoe groter en sneller uw resultaten. Met het SizeGenetics™ apparaat krijgt u maar liefst 2800 gram spankracht (bijna 50% meer dan andere toonaangevende apparaten) en kunt u uw penis sneller verlengen, met betere resultaten dan elk ander apparaat.

Het SizeGenetics™ tractieapparaat is volledig pijnloos, 100% veilig en de resultaten zijn blijvend!

SizeGenetics™ voor gebogen penis syndroom?

De kromming van de penis

Gebogen penis syndroom, ook bekend als de ziekte van Peyronie, is een aandoening dat een kromming veroorzaakt in de penis. Het kan het uiterlijk de penis belemmeren, ongemak veroorzaken en in extreme gevallen kan het seks moeilijk of zelfs onmogelijk maken, wat van grote invloed is op het zelfvertrouwen en de eigenwaarde.

SizeGenetics™ is een medisch type 1 apparaat dat kan helpen om de kromming van de penis, veroorzaakt door de ziekte van Peyronie, te verbeteren of corrigeren. We hebben vele tevreden klanten die hun penis met succes hebben gecorrigeerd door het SizeGenetics™ apparaat te gebruiken.

SizeGenetics™ voor micropenissyndroom?

Het micropenissyndroom is een medische aandoening die meestal een ongebruikelijk kleine penis veroorzaakt, vaak minder dan 5 centimeter lang. Het kan het moeilijk maken om seks te hebben en intens psychologisch lijden veroorzaken.

Als u lijdt aan het micropenissyndroom en wilt ontdekken of SizeGenetics™ u zou kunnen helpen, neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice .

Device Klinisch bewezen, medisch apparaat

SizeGenetics™ heeft talloze medische aanbevelingen, heeft uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en klinische studies ondergaan door Amerikaanse en Deense wetenschappers en artsen, en het is bewezen dat het de penis verlengt.

Als geregistreerd medisch type één apparaat is SizeGenetics™ goedgekeurd voor gebruik door strikte FDA-regelgevingen. Elk appraat wordt geproduceerd volgens de strengste standaarden in hoogwaardige faciliteiten, waarbij onderdelen van medische kwaliteit worden gebruikt.

Dit betekent dat SizeGenetics™ risicovrij is en veilig voor gebruik zodat u SizeGenetics™ met 100% vertrouwen kunt gebruiken, wetende dat uw gezondheid en veiligheid worden gewaarborgd en dat uw apparaat voor u zal werken.

Kies niet voor een minderwaardig, onbewezen apparaat en kies geen risicovolle, pijnlijke operatie om uw penis te verlengen. Duizenden mannen als u wereldwijd hebben het klinisch bewezen SizeGenetics™ apparaat veilig en effectief gebruikt om hun penis te verlengen en corrigeren.

Bestel uw SizeGenetics™ apparaat vandaag en u kunt binnenkort ook uw penis verlengen!

Een grotere penis kan een wereld van verschil betekenen voor uw eigenwaarde, zelfvertrouwen en seksleven. De gedachte aan “het moment” kan zenuwslopend zijn wanneer u zich minderbedeeld voelt, en de zorg om hoe hij eruitziet en voelt voor zowel u als uw parter kunnen genoeg zijn om het seks helemaal op te geven.

Bestel SizeGenetics™ nu en krijg uw zelfvertrouwen in de slaapkamer terug.