SizeGenetics Guarantee

100% gegarandeerde penisverlenging! SizeGenetics™ belooft u veilige, snelle resultaten of u krijgt uw geld terug met onze niet-goed-geld-terug-garantie!

SizeGenetics-garantie – Een grotere penis of uw geld terug

SizeGenetics™ neemt alle risico’s weg van het kopen van een penisverlengingsapparaat. Het is klinisch getest en bewezen dat hij werkt, dus u kunt SizeGenetics™ met volledig vertrouwen kopen, wetende dat het uw penis veilig en effectief zal verlengen.

Onze dubbele niet-goed-geld-terug-garantie belooft dat uw SizeGenetics™ zal werken voor u of wij geven u de volledige aankoopprijs terug.
U heeft niets te verliezen en alles om te winnen!

SIZEGENETICS™ GARANTIES:

  • Uw veiligheid – Onze penisverlengers zijn klinisch getest en zijn gecertificeerd als medisch type één apparaat. Gebruik SizeGenetics™ zoals aanbevolen en u zult nooit letsel ervaren.
  • Hoge kwaliteit – Neem niet genoegen met een goedkoper, minderwaardig apparaat dat in het beste geval breekt tijdens gebruik en een klein fortuin kost aan reserve-onderdelen of ernstig letsel veroorzaakt aan uw penis. SizeGenetics™ wordt geproduceerd volgens de hoogste standaarden met gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen, en elk apparaat moet onze strikte kwaliteitstesten doorstaan voordat hij verkocht mag worden.
  • Penisverlenging – Wij zijn ervan overtuigd dat SizeGenetics™ het meest effectieve penisverlengende appraat is dat beschikbaar is op de markt. Wij worden ondersteund door klinische tests, aanbevelingen van artsen , jaren van onderzoek en getuigenissen van echte gebruikers, waardoor wordt bewezen dat het voor iedereen kan werken, zelfs voor u!

U zult onze dubbele niet-goed-geld-terug-garantie heel simpel vinden, omdat wij 100% geloven dat SizeGenetics™ voor u zal werken.

Maak simpelweg 120 dagen lang (4 maanden) gebruik van uw SizeGenetics™ apparaat. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat u geen verlenging ziet in uw penis (of verbetering in de kromming van uw penis als u het apparaat gebruikt om de ziekte van Peyronie/gebogen penis syndroom) te behandelen, neem dan binnen 6 maanden na ontvangst van uw apparaat contact met ons op om een restitutie aan te vragen.

Waarom moet u dit apparaat 4 maanden gebruiken?

Hoewel vele van onze klanten binnen de eerste paar weken resultaten beginnen te zien, verschilt de snelheid van het zien van resultaten van persoon tot persoon. Door 4 maanden lang dagelijks gebruik te maken van het SizeGenetics™ apparaat geeft u het voldoende tijd om het apparaat voor u te laten werken.

Om in aanmerking te komen voor een restitutie, moeten wij de volgende documenten zien als bewijs dat u uw SizeGenetics™ apparaat hebt gebruikt in overeenstemming met de instructies:
Een voor-foto en een na-foto van uw penis naast een meetapparaat zoals een rolmaat of liniaal (u moet u SizeGenetics™ apparaat dragen in de foto, en de gemiddelde spankracht van het apparaat moet zichtbaar zijn)./b>

Een dagboek/logboek met de dagen en aantal uren waarop u het SizeGenetics™ apparaat hebt gebruikt gedurende vier maanden, inclusief de spankracht iedere keer. Om in aanmerking te komen voor een restitutie moet u het apparaat minimaal 5 uur per dag hebben gebruikt, met een minimum van 1200 gr spankracht, minimaal 4 maanden lang. 

Om een restitutie aan te vragen, e-mail dan simpelweg uw verzoek samen met de bovengenoemde ondersteunende document naar support@sizegenetics.com. Let op: Elk SizeGenetics™ apparaat wordt gedesinfecteerd en geleverd aan u in een gesealde plastic zak. Als deze zak eenmaal is geopend, kan uw apparaat niet worden geretourneerd of gerestitueerd tenzij u een restitutie vraagt onder onze bovengenoemde voorwaarden voor de niet-goed-geld-terug-garantie.

SizeGenetics™ kiezen is risicovrij – wij garanderen u dat u de lengte van uw penis zult verhogen (snel en veilig) of wij geven u dubbel uw geld terug!

SizeGenetics™ Aanbevelingen van artsen

Dr. Jorn Siana
Specialist in algemene en plastische chirurgie
Lees verder

Dr. Finn Knudsen Specialist in plastische chirurgie.

Lees verder