Snel en gemakkelijk uw penis corrigeren, Reduceer ongemak & verbeter uw seksleven met het ENIGE
Medisch ondersteunde, niet-invasieve systeem dat er is!

 

Heeft u last van minstens een van deze symptomen?

Als het antwoord ‘ja’ is, dan kan SizeGenetics™ u ook helpen!

Medisch ondersteund en klinisch getest, SizeGenetics™ wordt door velen beschouwd als de snelste en gemakkelijkste manier om de Ziekte van Peyronie en/of peniskrommingen snel te corrigeren.

Diagnostiseer uw aandoening – Heeft u de ziekte van Peyronie of een kromme penis? (Er is een verschil.)

Peyronies Doctor

 

De ziekte van Peyronie is een kromming van de penis als gevolg van een bult (ook wel bekend als plaque) dat bestaat uit iets dat vergelijkbaar is met littekenweefsel.

De bult forceert de penis – in slappe en/of erecte toestand – om naar een kant te buigen en kan in sommige gevallen pijnlijk of oncomfortabel zijn. Afhankelijk van de ernst van de kromming, kan deze aandoening seks moeilijk maken en in sommige gevallen zelfs onmogelijk.

Als u een bult of opbouw van plaque heeft, dan heeft u de ziekte van Peyronie.

Als u geen bult of opbouw van plaque heeft, dan heeft u een natuurlijke kromming.

Beide kunnen met succes behandeld worden met het SizeGenetics™ apparaat om ervoor te zorgen dat u de snelste resultaten krijgt binnen de kortst mogelijke tijd.

Sterker nog, penisverlengers zoals het SizeGenetics™ apparaat worden ook gebruikt door echte medische professionals om duizenden mannen wereldwijd te helpen om hun penis te corrigeren, waardoor zij er langer, rechter en indrukwekkender uitzien!

SizeGenetics™ zal u helpen om:

Een kromming van de penis kan worden behandeld met ‘Celduplicatie’-technieken.

Wanneer de penis gebogen is, is er soms hulp nodig om hem te corrigeren.

De realiteit is dat de gestage spankracht van SizeGenetics™ daadwerkelijk kan helpen om uw penis recht te maken.

De reden waarom sommige penissen gebogen zijn is omdat een kant van de penis de andere moet ‘bijhouden’. Dit kan worden verholpen door een peniscorrigeerder zoals SizeGenetics™ te gebruiken.

Terwijl het SizeGenetics™  apparaat de penis in een rechte vorm houdt, biedt het ook een gestage spankracht langs de penis, waardoor de penis wordt uitgerekt op een veilige en comfortabele manier.

Omdat de penis gebogen is, zal een kant van de penis meer rekking voelen dan de andere.

Het resultaat van deze rekking zal ervoor zorgen dat celduplicatie optreedt

Het menselijk lichaam is heel bijzonder, en is ontworpen om te reageren op veranderingen die ervan worden gevraagd.

Terwijl de penis deze gestage trekking blijft voelen, zullen de cellen van de penis een natuurlijk lichamelijk fenomeen ondergaan, bekend als ‘celduplicatie.’ Dit betekent dat, terwijl aan de penis wordt getrokken, de cellen van de penis zelf uit elkaar zullen gaan, wat aanmoedigt om nieuwe cellen te vormen als gevolg van een gestage tractie.

Omdat een kant van de penis een grotere tractie zal ervaren, zal dit aanmoedigen dat meer celduplicatie optreedt aan die kan van de penis.

Na verloop van tijd, wanneer de onvolgroeide kant van de penis de andere kant weet bij te houden, zal de gehele penis verder verlengen in een rechtere richting, wat zodoende een rechtere en langer-uitziende penis creëert.

Dus waarom neemt u niet vandaag nog die eerste stap om te werken aan het verlengen en indrukwekkender maken van uw penis voor uw eigen bestwil?

In Europa geproduceerd, type 1 klinisch getest medisch apparaat ontworpen voor peniskrommingen…

Veel penisverlengers zouden simpelweg niet gedragen kunnen worden door mensen met de ziekte van Peyronie. Maar met SizeGenetics™ kunt u er zeker van zijn dat jouw verlenger niet alleen om uw penis past, maar ook maximaal comfort zal bieden, wat betekent dat u hem langer kunt dragen.

SizeGenetics™ Multi-Directional Angling (MDA) kopstuk en 58-voudig Comfortsysteem zijn ontworpen voor maximaal comfort en ondersteuning van de peniskromming.

In tegenstelling tot vele getheoretiseerde behandelingen voor de ziekte van Peyronie en kromme penis, heeft het SizeGenetics™ apparaat volledige en complete ondersteuning van vele medische professionals uit de hele wereld.

Vele medische experts uit het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten zijn het ermee eens dat het gebruik van een peniscorrectieapparaat kan helpen om de kromming van de penis te reduceren.

Het is tijdens een grote klinische studie die was uitgevoerd door de Afdeling Urologie aan de Universiteit van Torino in Italië aangetoond dat peniscorrectieapparaten succesvol zijn.

Lees de uittreksels van de studie hieronder, of als u al weet dat ons apparaat, dat nergens anders te koop is, voor u geschikt is – plaats dan vandaag nog uw bestelling (supersnelle levering).

Een rechtere en langere penis…penis…

Vergeet niet, wanneer uw penis rechter is, zal hij er langer uitzien.

Ziet u, de kromming van uw penis kan u de verkeerde illusie geven dat uw penis kleiner is dan hij daadwerkelijk is. Misschien heeft u wel een grote penis, maar weet u het niet!

SizeGenetics™ zal u helpen de ware grootte van uw penis te onthullen door snel en effectief uw kromming te corrigeren. En omdat hij zelfs de lengte met centimeters kan verlengen, kan het SizeGenetics™ apparaat u een penis geven waar u trots op mag zijn.

Bestel vandaag nog en krijg uw zelfvertrouwen in de slaapkamer terug!

De SizeGenetics™ Kromming en Peyronie Editie – de ultieme oplossing om te helpen zelfs de meest ernstige peniskromming te reduceren

Onze SizeGenetics™ Kromming en Peyronie Editie is speciaal ontworpen om u te helpen die rechte penis te krijgen die u altijd al wilde hebben.

Dit specialistisch behandelplan gaat gepaard met een REEKS van extra’s om uw resultaten te versnellen en – voor degenen met de ziekte van Peyronie – extra’s die de opbouw van plaque aanpakken om u de snelst mogelijke resultaten te bieden binnen de kortst mogelijke periode.

U kunt iets doen aan uw gebogen penis.

Bestel vandaag nog het nummer één correctieapparaat voor de ziekte van Peyronie en een gebogen penis dat er te koop is – gebruikt door duizenden mannen om hun penis met succes te corrigeren en verlengen.

Waarmee wordt de SizeGenetics™ Kromming en Peyronie Editie geleverd?

Het SizeGenetics™ Medisch Type 1 Apparaat

Klinisch getest en bewezen om uw penis te corrigeren, of u nu lijdt aan de ziekte van Peyronie of een natuurlijke kromming heeft.

Twee Multi-functionele Kopstukken

Twee unieke kopstukken waarmee u de beste voor u kunt kiezen, waardoor er wordt gezorgd dat het apparaat zo comfortabel mogelijk te dragen is.

Faux Lederen Opbergdoos met Slot en Sleutel

Houd uw Peyronie-aandoening of kromming verborgen van familie en vrienden.

Comfortschuim & Latex Comfortstrips

Onderschat nooit het belang van comfort wanneer u uw apparaat draagt! Ons comfortschuim en latext comfortstrips zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u het apparaat voor de langst mogelijke periode kunt dragen. Hoe langer u het kunt dragen, hoe sneller de resultaten zullen zijn.

Perfect Grip™ Systeem

Grip is belangrijk. U zult alleen uw penis corrigeren wanneer er voldoende spanning is wanneer u het apparaat gebruikt en als u zich comfortabel voelt wanneer u het draagt. Wij hebben jaren gewerkt met onze fabrikanten om het Perfect Grip™ Systeem te ontwikkelen. Kies uit klittenband-, lus- of comfortbandtechnologie om de beste grip voor u te vinden.

Directional Noose Straightening™

Ons apparaat helpt met krommingen naar alle richtingen – links, rechts, omhoog en omlaag. Gebruik het Directional Noose Straightening™ systeem om extra spanning te geven aan een type kromming.

Instructie-dvd

Complete en duidelijke instructies over het juiste gebruik van uw apparaat en hoe u er de beste resultaten mee kunt krijgen.

GRATIS Penisoefeningen

Online oefeningen als aanvulling op het apparaat die helpen uw penis sneller te corrigeren – en helpen uw erectiegrootte en kracht te verbeteren.

The Confidence Bible for Men!

Tips, tricks and advice that will change your life! We believe that every man in the world can feel and act more confident, and that confidence is the most important step to becoming a better you.

In order to help you achieve this, we put together this handy guide as an effective tool to help improve yourself in this way.

The Ultimate Guide to Penis Enlargement!

At SizeGenetics™ we believe information is power. That means getting to know your penis. Being well-educated about how penis growth and the organ itself works will help you to get the most out of our guide and natural, permanent penis growth.

Peyronie & Kromming Apparaat Reserve-onderdelen

Ons apparaat is gemaakt volgens de hoogste standaarden en komt met een volledige garantie van 6 maanden. Maar over een paar jaar, wat doet u dan als er iets breekt of ontbreekt? U kunt de reserve-onderdelen gebruiken die gratis met uw apparaat worden geleverd.

DUBBELE NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

Onze toonaangevende garantie houdt in dat u het SizeGenetics™ apparaat met absolute zekerheid kunt kopen – als het niet werkt voor u, geven wij u dubbel uw geld terug.

SizeGenetics™ Kromming en Peyronie Editie

Medisch ondersteund en klinisch getest, SizeGenetics™ wordt beoordeeld als velen als de snelste en gemakkelijkste manier om de ziekte van Peyronie en/of een gebogen penis te verhelpen – en snel.

Price: $499.95 $299.95 Bespaar $200.00 ADD TO CART